Лени Кравиц отново идва за концерт в България, но този

...
Лени Кравиц отново идва за концерт в България, но този
Коментари Харесай

Лени Кравиц отново в България

Лени Кравиц още веднъж идва за концерт в България, само че този път известният музикант ще пее в Бургас, за разлика от първите си две гостувания - на " Академик " през 2008 година и в " Арена София " през 2019 година Събитието ще се случи на 6 август 2024 година на Морската гара. 
 Лени Кравиц в
Когато Лени Кравиц се снима чисто гол

Не му е напълно за първи път

Определян като един от най-успешните музиканти на нашето време, Лени Кравиц има шеметна кариера, която продължава близо 30 години. Музиката му е въодушевена от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години. Лени Кравиц е притежател на четири следващи награди Грами и слага връх за най-вече извоювани призове в категорията най-хубаво мъжко вокално рок осъществяване.

На 24 май Кравиц ще издаде и Blue Electric Light - 12-ия си студиен албум. Кравиц написа и записва албума, в който майсторският му бездънен соул рокендрол е още веднъж налице, в личното си студио на Бахамите.
 Снимка 658307

В албума гениите на Кравиц като създател, продуцент и мултиинструменталист не престават блестящо да се демонстрират, защото той написа и изсвирва множеството принадлежности самичък, благодарение на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В последна сметка, Лени основава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, само че и в същото време стои устойчиво в пулса на XXI век и оттатък него.

Билетите за концерта на Лени Кравиц в Бургас влизат в всеобща продажба на 25 март на ticketstation.bg
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР