Лена Бориславова вече не е народен представите. Това се случи,

...
Лена Бориславова вече не е народен представите. Това се случи,
Коментари Харесай

Такова чудо НС не помни: Лена аут от парламента. „Възраждане“ драпат, не я пускат

Лена Бориславова към този момент не е национален визиите. Това се случи, откакто депутатите гласоподаваха в пленарната зала нейната молба да не бъде към този момент народен представител.
Бориславова беше определена за народен представител от 24-и МИР. Почти незабавно след изборите тя подаде молба да бъде освободена. По-ксъно стана ясно, че тя и Мирослав Иванов – някогашният заместник-председател на Народното събрание, чакат дете, написа Блиц.
Към гласуването на оставката ѝ се пристъпи без диспути и разисквания. От гласувалите 221 депутати, 40 бяха срещу освобождението на Бориславова. 37 от тях бяха от партия „ Възраждане “ и по един от ГЕРБ, ПП-ДБ и Българска социалистическа партия.
Веднага след гласуването Бориславова напусна пленарната зала, сбогувайки се пътьом с някои от някогашните си сътрудници.
„ Когато вторият мандат пристигна при нас сигурно ще представим състав “, това съобщи Лена Бориславова пред публицисти минути откакто депутатите гласоподаваха оставката ѝ
Политическа партия и Демократична България имат решение за първия мандат и то е изрично и ясно и е разследване от доверието на нашите гласоподаватели. Независимо какъв брой депутати имаме нашият интерес е да има работещо държавно управление “, добави тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР