Лена Бориславова е спряла да кърми първородната си дъщеричка Деа

...
Лена Бориславова е спряла да кърми първородната си дъщеричка Деа
Коментари Харесай

Лена Бориславова спря да кърми! Причината ще ви шокира

Лена Бориславова е спряла да кърми първородната си дъщеричка Деа на шестия месец от раждането й, издаде половинката й Мирослав Иванов. Тя имала предпочитание да продължи по-дълго, само че стресът и нервите в работата й се отразили. Въпреки че е в майчинство, юристката продължава да прави всички свои партийни отговорности и да съчетава грижите за бебето и семейството с обиколки по тв студиа и медии, написа „ Ретро “.

Миналата седмица двамата с обичания й Миро са били на бебешки шопинг и са купили на наследничката си първокласно немско столче за хранене за 300 лв. в розово и бяло. На него дребната Деа към този момент се храни с разнообразни домашно приготвени биопюрета, похвали се таткото. Известно е, че двамата с Лена държат извънредно на качеството и произхода на храната и пазарят единствено екопродукти. Докато Бориславова бе част от Министерския съвет постоянно пускаше поръчки за биоборовинки и малини, с които се черпеха с Кирил Петков и сие, а народът плащаше за тях по 18 хиляди лв..

По-въодушевен за зареждането на бебето бил точно Миро, който изключително се вълнувал, че ще може по-активно да оказва помощ за развъждането на дъщеричката си. Досега той се включвал най-много в бутането на количката, когато излизали фамилно на открито. След броени дни двамата с Лена ще честват и половин година от появяването на Деа на бял свят. Вероятно тържеството още веднъж ще се организира скрито в прочут столичен ресторант, който е желан от някогашната говорителка на Кирил Петков както за професионални срещи, по този начин и за персонални мотиви. Досега Бориславова и Иванов постоянно честват мотивите, свързани с дъщеря им единствено с най-близките си родственици.

Лена не е засичана даже на разходка с други майки или приятелки, което води на мисълта, че тя не поддържа връзки с такива. Обикновено крачи, из столичните улици или сама, или с сътрудници от партията, до момента в който мъжът й е на работа в Народното събрание. Наскоро младото семейство бе засечено и на профилактични прегледи с дребната Деа в столичен медицински център. Бориславова пази в загадка дали се възползва от услугите на платена бавачка все още, само че нямала желание да изкара цялото си майчинство от две години вкъщи. Тя ще има право да запише щерка си на ясла, когато момиченцето навърши най-малко 10 месеца, с цел да се върне напълно на работа.

Това ще се случи още през юли. Неотдавна стана ясно, че юристката в действителност е най-високоплатената майка в страната и ще прибере майчинство в размер на 36 хиляди лв. единствено за първата година от раждането на детето си. Сумата е забележително висока поради високите приходи, които Лена е получавала, преди да забременее.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР