Лена Бориславова е бременна в четвъртия месец, пишат различни медии.

...
Лена Бориславова е бременна в четвъртия месец, пишат различни медии.
Коментари Харесай

Бременност или ПР: Замазват поредица от гафове на Лена Бориславова

Лена Бориславова е бременна в четвъртия месец, пишат разнообразни медии. Въпреки това тя се впусна в конкуренцията за Народно заседание, стана народен представител, само че единствено за ден, откакто подаде оставка.

От два месеца някогашната шефка на кабинета на Кирил Петков е решила да ангажира специфичен ПР, който да почисти свадите към нея. Според „ Труд “ с не леката задача се е заел някогашният медиен необут Любомир Павлов, прочут като Любо Пъпката. Бившият началник на „ Медийна група България холдинг “ и „ Софарма “ би трябвало да омекоти удара, който Политическа партия биха понесли от абсурда с нероденото дете на Бориславова.

Самият Любо Пъпката също се слави с забавна биография. През 2013 година той разгласи, че продава активите си в медийната група, както и акциите си в „ Сфоарма “, където негов съучастник беше различен медиен необут Огнян Донев. Причината за отдръпването на Любомир Павлов бяха четирите обвинявания, които той получи през 2012 година за пране на пари и укриване на налози в размер на половин милион лв.. Едно от обвиняванията беше за пазаруване на парцели във Франция, до момента в който Павлов е бил председате на Надзорния съвет на Общинска банка. Тогава той съобщи, че на негово име няма нищо, а парцелите са на сдружения, част от които са негови, други фамилни.

По отношение на обвиняването, че брачната половинка му Диляна Грозданова е вложила в сейф в същата банка 300 000 евро, добити от длъжностно заграбване и умишлена занемареност, Павлов отговори, че брачната половинка му е в правото си да държи парите, където си изиска, като самият той не знаел, че тя е избрала точно тази банка.

Това е единствено дребна част от историята на Любо Пъпката, който през днешния ден се е заел да чисти името на Лена Бориславова. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР