Лелята на прегазения на пешеходна пътека край Атия ученик Костадин

...
Лелята на прегазения на пешеходна пътека край Атия ученик Костадин
Коментари Харесай

Лелята на прегазения край Атия 16-годишния Костадин написа писмо до "убиеца на племеника ѝ"

Лелята на прегазения на пешеходна пътека край Атия възпитаник Костадин Джардов разплака обществените мрежи с послание към неговия палач, написа " Флагман ". Полина Джардова написа посланието в деня, в който се гледаше делото против водача Кирил Георгиев, отнесъл племенника й с гневна скорост. Публикуваме го без редакторска интервенция:

„ Писмо до Кирил Георгиев, килъра на моя племенник Костадин Джардов.
Ти, Кириле, взел живота на едно 16-годишно дете, което не сбъдна фантазиите си. Към теб имам въпрос - спиш ли добре, храниш ли се, смееш ли се, прегръщаш ли децата си??? Всяка заран виждаш изгрева и изпращаш залеза!

И децата ти те са към теб, че и внуци имаш дори! Теб, Кириле, дявола ли те е основал? Ти се радваш, че си се родил в България, а аз се срамя да се нарека Българка. Как пред Бог ще изплатиш този грях, да оставиш татко с празни ръце и умряла душа? Да оставиш майчица с разрушено сърце! Ей ти дяволско творение, оставяш ме да се мъча с мисълта,че няма да видя моя племенник в никакъв случай повече, оставяш ме да пребивавам с болката на брат си!!! Ей, дяволе, свила съм ръце в пестник и съм безсилна да те санкционира за пожизнен затвор!!! Когато мине яростта ми и недоволството от Българското правораздаване, аз смирено ще наведа глава, ръцете ми ще са сплетени за молитва към Бог. Ще се апелирам за Божие отмъщение, Бог да те съди. Знаеш нали, че греховете ги изплащат децата? А в този момент хапни си сладко със фамилията си и се почерпете за успеха си. А аз с моята фамилия ще се апелирам, апелирам, апелирам на Бог. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР