Лелка в детска градина в Благоевград бе освободена от работа

...
Лелка в детска градина в Благоевград бе освободена от работа
Коментари Харесай

18+ Психо лелка млати 3-годишно в детска градина

Лелка в детска градина в Благоевград бе освободена от работа поради публикуван клип в обществените мрежи по какъв начин дърпа и удря дете. Видеото с упражненото принуждение върху 3-годишно момченце е снимано от Марио Борисов, а казусът е станал в двора на Детска градина " Щастливо детство " в кв. " Еленово ".

Помощник-възпитателката влачи момченце, раздрусва го на скамейка пред оградата, след това го удря няколко пъти по лицето. Борисов е подал сигнал и в полицията и през днешния ден униформени са пристигнали на място, с цел да проучат случая.

" По време на случая директорката е била в отпуск, само че незабавно се е върнала на работа.  Служителката от клипа още тази заран е освободена от работа. Назначих комисия, която да ревизира всичко към случая. Децата са нашето най-голямо благосъстояние и когато човек е поел отговорност да работи с тях, а не може да се оправи, по-добре да не отиде на работа ", разяснява кметът Илко Стоянов. Той сервира и извинения към родителите на детето.

Причината за експлоадирането на лелката била, че момченцето желало да отиде при кака си, която е в по-горна група на същата детска градина и си играела на друго място в двора. Учителката пък по същото време отишла тъкмо при каката, с цел да я вземе и докара при по-малкото й братче.

" Лелката е дълготраен чиновник и до момента не е имало никакви недоволства против нея. И освен - изобщо не е имало сигнали за други произшествия в детската градина. Не може да приказваме за методичност, а за изпускане на нервите, което се случва за първи път, само че би трябвало да бъде осъдено такова държание ", добави Стоянов. Каза, че настрана от инспекцията на общината, полицията и прокуратурата вършат свои инспекции.

Следобед е проведена родителска среща, на която ще се разиска случая и ограниченията, които са подхванати.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР