Лекарят на Белия дом Шон Конли обяви снощи, че последният

...
Лекарят на Белия дом Шон Конли обяви снощи, че последният
Коментари Харесай

Тръмп вече не може да заразява, каза лекарят на Белия дом

Лекарят на Белия дом Шон Конли разгласи нощес, че последният тест на президента Доналд Тръмп е посочил, че той към този момент не съставлява "риск за предаване [на вируса] на други ", предадоха информационните организации.

По думите на лекаря проучванията са посочили неналичието на доказателства, че в организма на Тръмп има "активно възпроизвеждане на вируса ". Не последва неотложен коментар на Белия дом дали изказването на Конли значи, че пробата на президента за съществуване на вируса е отрицателен.

Тръмп съобщи, че се усеща прелестно в къса тирада пред свои последователи от балкона на Белия дом. Той прикани множеството под балкона да гласоподава на президентските избори, с цел да "не позволим нашата страна да стане социалистическа нация ". "Или даже нещо по-лошо ", добави той под виковете и аплодисментите на публиката.

"Искам да кажа, че се усещам прелестно. Благодаря на всички за молитвите ви ", сподели Тръмп, който наскоро прекара три дни в болница след заразяване с новия ковид.

Пред присъстващите няколкостотин негови последователи, които скандираха "Още четири години ", Тръмп, който не носеше маска, увери, че коронавирусът ще изчезне.

"Искам да знаете, че нашата нация ще победи този ужасяващ китайски вирус. Произвеждаме мощни медикаменти и лечения и съумяваме да излекуваме болните. Ще се възстановим и имунизацията ще се появи доста бързо. Науката и медицината ще изкоренят китайския вирус един път вечно, ще се отървем от него в целия свят. Виждате огромни огнища на болест в Европа, в Канада, само че вирусът ще изчезне и имунизациите ще оказват помощ ", сподели Тръмп, който съзнателно натъртва от месеци насам върху определението "китайски вирус " във връзка с SARS-CoV-2.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР