Лекарският щаб на Лудогорец прави всичко възможно да вдигне левия

...
Лекарският щаб на Лудогорец прави всичко възможно да вдигне левия
Коментари Харесай

В Лудогорец треперят до последно за защитник

Лекарският щаб на Лудогорец прави всичко допустимо да вдигне левия бек Марсел Хайстер за днешното домакинство против Локомотив Пловдив. Немският бранител получи травма при ремито 2:2 вкъщи против Ботев Пд и бе сменен в 70-ата минута от Сон. После Хайстер не игра против Спартак Търнава, както и с Локомотив София в " Надежда ", написа " Тема спорт ".
 Шампионът Лудогорец и водачът Локо (Пловдив) мерят сили в едно от дербитата на кръга
Шампионът Лудогорец и водачът Локо (Пловдив) мерят сили в едно от дербитата на кръга

Мачът е от 20:30 часа

Номинално Сон е десен бек, само че заради неналичието на ляв е употребен там. Както е известно, Недялков към момента се възвръща след интервенция, въпреки че към този момент тренира леко с тима. Той обаче е малко евентуално да се завърне на терена до паузата за националните тимове през октомври. Ако Хайстер не бъде вдигнат за Локо Пловдив, то той съвсем несъмнено ще се появи още веднъж на терена за гостуването на Левски в неделя.

На вратата отново се чака да започва Симон Слуга. Това ще значи, че за първи път Серджио Падт ще е в толкоз дълга серия, без да пази в шампионата - досега са 6 срещи и ще станат 7.

В дуела с червено-черните Ивайло Петев промени постройката от 4-2-3-1 на 4-1-4-1, като през днешния ден може още веднъж да заложи на нея.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР