Лекарският съюз скочи срещу срещата на премиера Кирил Петков с доц. Мангъров

...
Повод за недоволството на Българския лекарски съюз е срещата на
Коментари Харесай

Повод за недоволството на Българския лекарски съюз е срещата на премиера Кирил Петков с представители на "Възраждане", сред които като здравен експерт е участвал доц. Атанас Мангъров, отричащ мерките срещу коронавируса.

Ето и съобщението от пресцентъра на правителството:

Министър-председателят Кирил Петков се срещна с представители на партия „Възраждане“. Веднага след като излезе негативният резултат от PCR теста на премиера и наложената изолация отпадна, Петков спази ангажимента си и прие представители на партията, организирала протеста срещу ковид ограниченията.

На срещата беше решено да се създаде работна група с участието на медици и статистици, които да обсъдят и евентуално да променят част от мерките в Националния оперативен план за справяне с пандемията от COVID-19. Работната група ще функционира поне 2 седмици, след което ще бъде изготвен доклад до премиера Петков.

А ето и реакцията на БЛС от днес:

Български лекарски съюз с недоумение следи събитията от последните дни, дискусията, която се води “за“ и “против” зелените сертификати и дебатите за това какви трябва да бъдат въведените мерки за овладяване на епидемията от Covid-19 у нас.

За пореден път, на фона на засилващия се натиск върху здравната система, на фона на близо 33 000 загубени човешки животи, сред които и тези на над 170 колеги - медици, ставаме...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР