Лекарка, заразена с , наплю мъжа си от ревност, съобщи

...
Лекарка, заразена с , наплю мъжа си от ревност, съобщи
Коментари Харесай

Лекарка плюе по мъжа си, за да го зарази с коронавирус

Лекарка, инфектирана с, наплю мъжа си от ревнивост, заяви турският вестник „ Хюриет “. Инцидентът е станал в турската провинция Самсун.
Мустафа, също, споделя, че брачната половинка му, която е доктор, се е заразила с ковид в болничното заведение и останала да се лекува у дома, където той се грижел за нея. В същото време неговият тест бил негативен.
 „ Огромна “ трета вълна в Белгия през януари, в случай че се нарушат разпоредбите по Коледа „ Огромна “ трета вълна в Белгия през януари, в случай че се нарушат разпоредбите по Коледа
Ако всяко пето семейство предложения прекалено много хора за Коледа, Белгия ще преживее „ голяма трета вълна “ от ковид през я...
На рождения му ден се обадила сестра му да му честити, което разгневило брачната половинка. Тя решила, че той я разисква по телефона и желае да се отърве от нея. Жената почнала да плюе Мустафа по лицето, с цел да го болести с ковид и го ухапала по дясната ръка. Няколко пъти.
Мъжът подал тъжба в полицията, като споделил, че жена му го е биела и по-рано, само че до момента не се е оплакал. Човекът декларирал, че счита, че животът му е в заплаха.
Правоохранителните органи са трансферирали Мустафа в друго жилище на безвредно място, показва изданието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР