Лекарите се борят за живота на полицай, прострелян в главата

...
Лекарите се борят за живота на полицай, прострелян в главата
Коментари Харесай

Трагедия в US банка, уволнен служител уби четирима, за да си отмъсти на шефа

Лекарите се борят за живота на служител на реда, прострелян в главата

Петима бяха убити в всеобща пукотевица в Съединените щати. Въоръжен нападател е разкрил огън в банков клон в град Луисвил. Полицаи били наоколо и реагирали бързо, оповестява Нова телевизия.

Властите оповестиха, че нападателят е мъртъв и тялото му се намира в постройката на банката. Не е ясно дали е бил отстранен от полицията, както дали влиза в общия брой на жертвите.

Шестима души са били ранени по време на нападението. Откарани са в университетската болница в града. Сред тях има полицейски чиновник.

Междувременно Българска телеграфна агенция заяви, че стрелецът е 23-годишният Конър Стърджън. Той бил банков чиновник. 

Конър разкрил огън с автоматизирано оръжие на работното си място в банковия, тъй като получил съобщение, че ще го уволнят, оповестява Асошиейтед прес, като се базира на данни на локалната полиция.

Мъжът е излъчвал онлайн в интернет закононарушението си. Нападателят бе убит в последвала престрелка с полицията, пристигнала на място.  Сред жертвите е и непосредствен другар на губернатора на щата Анди Бишър.

При нападението в клона на банка " Олд нешънъл " бяха ранени девет души, измежду които и двама служители на реда. Един от тях е бил прострелян в главата. Той е опериран и е в сериозно положение.

Засега се води следствие за претекстовете за нападението. Според локални медии обаче стрелецът получил съобщение, че ще бъде уволнен и оставил писмо до околните си, че има желание да открие огън в банковия клон.

Това е 15-ата всеобща пукотевица в Съединени американски щати за годината. Тя стана две седмици, откакто някогашен възпитаник умъртви три деца и трима възрастни в християнско начално учебно заведение в Нешвил в щата Тенеси. В тази пукотевица тогава починаха още веднъж другари на локалния губернатор.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР