Лекарите съобщили на момичето, че заради нейното тегло от 285

...
Лекарите съобщили на момичето, че заради нейното тегло от 285
Коментари Харесай

Невероятно! Момиче, тежащо 300 кг, се променило и се превърнало в красавица

Лекарите съобщили на момичето, че поради нейното тегло от 285 кг, има заплаха за живота й. Благодарение на диети и интервенции Кристина Филипс съумяла да смъкна повече от половината от своето в началото тегло.

Още през 2017 година девойката от Мичиган тежала 285 кг и не можела да се движи обикновено. Тя била принудена да моли за помощ околните и приятелите си, тъй като не била в положение да извършва обикновени ежедневни задания.

 момиче-300-кг

Проблемите с непотребното тегло при Кристина почнали още в детството, когато, като всички подрастващи, тя се хранела с най-вкусната, само че нездравословна храна. Родителите й постоянно се карали между тях, по тази причина момичето прекалявало с кифлички, торти, чипс и сладкиши. С тези темпове на 12 години тежестта й към този момент било 130 кг.

„ Родителите ми постоянно се караха, тъй като аз се затварях в стаята си и изяждах всичко, което намеря. По този метод се пробвах да се разпръсквам от непрекъснатите кавги. Може да се каже, че намирах разтуха в храната. Храната ми помагаше да не помни за малко “ – споделя момичето.

На 22 години лекарите съобщили на момичето, че голямото й тегло заплашва пълноценния й живот. Тогава Кристина се обърнала за помощ към телевизионното шоу «My 600-lb Life». В опит бързо да се избави от тежестта, момичето потърсило помощ от коремни хирурзи.

 момиче-отслабване

Скоро след сполучливите интервенции Кристина усетила поддръжката на околните си и почнала диета. Сваляйки няколко десетки кг, тя почнала да върви на фитнес.

„ Никога не съм мислела, че ще ми харесва да спортувам. В учебно заведение в часовете по физическо седях на скамейката и следих по какъв начин другите деца бягат, скачат, играят на спортни игри “.

 отслабнало-момиче

На 27 години момичето изгубило над 75 % от първичното си тегло. За пръв път отдавна тя можела да си с мъжа си в едно легло.

 момиче-промяна

„ Теглото й в никакъв случай не ме е тормозило! Винаги съм я обичал и съм знаел, че тя е мъдро и красиво момиче “ – споделя мъжът й Зак.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР