Лекарите са на предела и самите те го казват и

...
Лекарите са на предела и самите те го казват и
Коментари Харесай

Лидерът на БСП: Лекарите са на предела, 33 души от партията ставаме доброволци

Лекарите са на лимита и самите те го споделят и случаите, които излизат в медиите и това, което аз видях - те са доста изтощени, изтощени, на лимита са. Toва сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за Българска национална телевизия.



След като вижда каква е обстановката в болничното заведение, водачът на Българска социалистическа партия взема решение да стане доброволец в Коронавирус поделение още на втория от лекуването си.

"Влизам в болница с Коронавирус поделение без никакво съмнение. Медиците имат потребност от жива мощ. Вече съм го провела в София. Ще бъда санитар. Ще заставам, колкото е належащо ", посочи тя.

"Искаме първо да се гласоподава нашия различен бюджет в Народното събрание, да си го защитим и по-късно тръгваме. Това е израз на човечност, на вътрешна нужда ", съобщи Нинова.

По думите й 33-ма депутати от Българска социалистическа партия също ще се включат в доброволческата интензивност.

"Организирахме с в три групи: депутати, които ще влезем в лечебни заведения с Коронавирус поделение, такива, които ще отидат в РЗИ-та и такива, които ще отидат в обществените служби. Включиха се и младежи от младежкото обедните на Българска социалистическа партия - 50-60 индивида до момента са декларирали своето предпочитание ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

"Депутатите лекари към този момент са в лечебните заведения на първа линия - двама в Свищов и един в Шумен. След като гласуваме бюджета и учителите ни в парламентарната група ще оказват помощ в учебните заведения ", изясни Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР