Лекарите от интензивните отделения в Германия призоваха властите незабавно да

...
Лекарите от интензивните отделения в Германия призоваха властите незабавно да
Коментари Харесай

Германските лекари зоват властите незабавно да връщат ограниченията

Лекарите от интензивните отделения в Германия приканиха управляващите " неотложно да върнат " страната към частична обсада , с цел да се избегне трета рискова вълна на епидемията от ковид, осведоми Агенция Франс Прес.

" От данните, които имаме сега и с разпространяването на английската разновидност, ние настояваме твърдо за неотложно връщане на блокадата , с цел да се избегне трета мощна вълна ", разгласи Кристиан Карагианидис, шеф на немския указател за интензивна грижа.
 Хиляди стачкуваха против Коронавирус ограниченията в Германия
Хиляди стачкуваха против Коронавирус ограниченията в Германия

В Дрезден, Дюселдорф, Щутгарт и Мюнхен

Според Карагианидис, който работи за немска асоциация за интензивна и незабавна помощ, която следи потенциала на интензивните отделения в немските лечебни заведения, няма да се завоюва доста, в случай че се остави отворено през идващите 1-2 седмици , тъй като равнищата на случаите ще се усилят и ще стане два пъти по-трудно да се лимитират.

Германия регистрира нарастване на инфектираните с ковид, откакто стартира последователно да разхлабва в края на февруари.

Последните данни демонстрират, че сега в Германия има 2800 пациенти в интензивни отделения, само че Карагианидис предизвести, че могат да набъбнат до 5000-6000, в случай че управляващите не наложат по-големи ограничавания.

" Ясно е, че пациентите в интензивните отделения ще набъбнат бързо, в случай че дадем опция на вируса ", акцентира той и прикани държавното управление да имунизира хората на възраст над 50 и 60 година
 Германия: Ограниченията за ковид избавиха 100 000 живота
Германия: Ограниченията за ковид избавиха 100 000 живота

Разпространение на вируса в цялата страна е можело да докара до над 800 000 смъртни случая

Миналата седмица

Изнесените през днешния ден данни демонстрират, че през последните седем дни случаите са нарастнали до 83 на 100 000, което е повече от заложения от управляващите предел под 50 случая, с цел да се разхлабва.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР