Лекари и медицински сестри се събраха тази вечер пред Спешно

...
Лекари и медицински сестри се събраха тази вечер пред Спешно
Коментари Харесай

Медици от УМБАЛ Света Анна: Нека си помогнем взаимно, спазвайте мерките

Лекари и медицински сестри се събраха довечера пред Спешно поделение на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД, с цел да проведат спонтанна акция, призоваваща за взаимност сред медиците и обществото в борбата с. Те бяха присъединили светлините на мобилните си телефони, символизирайки светлината, която ни свързва в сложните времена на зараза.
Участниците в акцията молиха към обществото да си помогнем взаимно, като се съблюдават рекомендациите за персонална хигиена, ограничавания на събиранията и контактите на закрито, както и за прецизно носене на маски. Специално беше подчертана значимостта на така наречен 3-те " Д " – Дезинфекция, Дистанция, Дисциплина!
 Инфекциозна болница и „ Света Ана “ в столицата се включиха в самодейността „ Топла храна от сърце “ на Нарру Доставка и Метро Инфекциозна болница и „ Света Ана “ в столицата се включиха в самодейността „ Топла храна от сърце “ на Нарру Доставка и Метро
Миналата седмица Нарру  и Метро започнаха доставка на топла храна за медицинските екипи на „ Пирогов “ като оповестиха, че...
Лекарите бяха безапелационни, че обществото, помагайки на българското опазване на здравето, оказва помощ на себе си и че единствено с общи старания ще победим болестта! Те описаха, че единствено за първите 12 часа от денонощието, в Спешното поделение на болничното заведение са били прегледани над 20 пациенти със признаци на ковид.
И с цел да бъде цялостна драмата на вечерта, безусловно по средата на акцията дойде кола за спешна помощ с пациентка, получила инсулт единствено преди 30 минути. Моментално беше образуван екип, който пое пациентката за тромболиза. УМБАЛ „ Св. Анна ”-София АД е водещата за България болница в лекуването на инсулт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР