Лека полека, както в онази приказка за вълкът, който обучавал

...
Лека полека, както в онази приказка за вълкът, който обучавал
Коментари Харесай

Николай Марков: Изчезнаха едни 5 млрд. и властта отменя всичко

Лека бавно, както в онази приказка за вълкът, който обучавал дребните на вълчи номера, щаба на щабовете се доближава тихомълком до шведският модел за отговор на рецесията!

Та белким доц.Мангъров, който с лекост оповестиха за вманиачен, от първият ден не им сподели в очите, че щабарите са цялостни дилетанти в епидемиологията и, че политическите решения у нас са ферментирала боза. Каза им го, сподели и на всички нас, че този вирус би трябвало да бъде " претърпян ", както и невъзможността за съответно различно решение. Сега какво тъкмо прави щаба, който се изхлузва от гащите на бандита-политик, като п....я из мръсни политически гащи!?

Много просто. Прави безусловно същото с анулация на всичко, което до момента твърдяха, че било решение. Ами не е! С всичко направено до тук, единствено изчезнаха едни 5 милиарда за една седмица още при започване на схемата за обир и още няколко милиарда, откакто всички парламентарни бандюги си стиснаха ръцете след единомислещо гласоподаване. И доста почтени души починаха, разследване на политическата ни корупция. И по какъв начин не, откакто всички наши политици са гладни въшки. Винаги гладни и постоянно гнусни мекотели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР