Лека полека, както в онази приказка за вълкът, който обучавал

...
Лека полека, както в онази приказка за вълкът, който обучавал
Коментари Харесай

Николай Марков: Изчезнаха едни 5 млрд. и властта отменя всичко, което досега беше решение

Лека бавно, както в онази приказка за вълкът, който обучавал дребните на вълчи номера, щаба на щабовете се доближава тихомълком до шведският модел за отговор на рецесията!
Та белким доц.Мангъров, който с лекост оповестиха за вманиачен, от първият ден не им сподели в очите, че щабарите са цялостни дилетанти в епидемиологията и, че политическите решения у нас са ферментирала боза. Каза им го, сподели и на всички нас, че този вирус би трябвало да бъде "преживян ", както и невъзможността за съответно различно решение. Сега какво тъкмо прави щаба, който се изхлузва от гащите на бандита-политик, като п....я из мръсни политически гащи!?
Много просто. Прави безусловно същото с анулация на всичко, което до момента твърдяха, че било решение. Ами не е! С всичко направено до тук, единствено изчезнаха едни 5 милиарда за една седмица още при започване на схемата за обир и още няколко милиарда, откакто всички парламентарни бандюги си стиснаха ръцете след единомислещо гласоподаване. И доста почтени души починаха, разследване на политическата ни корупция. И по какъв начин не, откакто всички наши политици са гладни въшки. Винаги гладни и постоянно гнусни мекотели.
Добре, ще свалим маските на публични места, ще пътуваме и ще съблюдаваме правила, които всички знаят, че не съблюдаваме. Ще стартира интензивност в общуването, ще преминат персоналните страхове лека бавно и с това ще стартира началото на всеобщото заразяване, до момента в който достигнем 70% от цялото население. Дотогава ще загинат към 10-15 000 индивида, които по този начин или другояче умират при всички типове епидемии на вируси. Това, което крият от вас и за което никой няма да понесе отговорност са скритите жертви на неверните решения!!! Техният брой съгласно мен ще бъде сред 3-5 пъти повече, само че колкото натрупа видяхте до момента, толкоз ще видите и тогава. Отработена скица. Защото, в случай че слушате цифрите на щаба, това е едната страна на монетата, само че на другата страна написа, че до момента в който сякаш нямахме никакъв проблем и сме отличници, към 5 хиляди човешки същества си отидоха поради липса на достъп до опазване на здравето. И няколко други неща.
Спомням си по какъв начин измряха напълно скоро, като мухи, едни наши съграждани с неотложна потребност от хемодиализа във Видинска област. Няма живи от тях! Тогава нямаше ковид, само че нямаше, както няма и през днешния ден опазване на здравето пък и страна. Умряха като кучета, сгушени в панелните си леговища. Убиха ги, без да им мигне окото. Заличиха имената им.
И в случай че се питате какво става през днешния ден във Видинска област, единствено почакайте края. Защото краят на едни, приключва не с тях, а с края на други! Такъв е Божият закон и от него няма изплъзване. И до момента в който не осъзнаем, че всички сме един общ организъм от заболели и здрави органи, както и, че не можем да се лишим от органите си, ще има мор. Ще има и вероломни, които ще печелят милиарди от всеки мор! И те самите ще погиват от него, само че неприятното ще продължи. Докато не израснем като народ и не сменяем тялото на страха с тялото на любовта посред ни...

Николай Марков
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР