Лека победа за Боби Михайлов на конгреса прогнозира вицето Йордан

...
Лека победа за Боби Михайлов на конгреса прогнозира вицето Йордан
Коментари Харесай

Лечков отписа Сираков и Пенев от битката за БФС

Лека победа за Боби Михайлов на конгреса предвижда вицето Йордан Лечков. БФС ще избира управление през февруари, предвижда още сливенският футболен челник пред Българска национална телевизия. 

Така героят от Съединени американски щати отписа тотално своите някогашни съотборници Наско Сираков и Любо Пенев. Както обявихме, двамата сондират съществено опцията да катурнат Боби Михайлов.

“Абсолютно всеки може да се кандидатира. Не очаквайте от мен да вкарам някаква конспирация. Всеки е добре пристигнал, в случай че има по-добра платформа, благоприятни условия и качества в тази тенденция. Ще кажа единствено, че българският футбол в никакъв случай не е имал такова самопризнание в УЕФА като в този момент.

На това нещо би трябвало да се обърне съществено внимание и да се надгражда, а не да получавам от 20, 30, 50 индивида някакви псувни, само че това е друга тематика.

Конгресът е този, който избира президента. Не Йордан Лечков, не Петър Хубчев, не малките екрани. Аз занапред ви споделям, че нашият претендент ще е Борислав Михайлов.

Аз ще го поддържа. Преполагам, че ще завоюва, и даже съм сигурен ”, съобщи Лечков. И повърхностно добави, че постоянно познава.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР