Лека кола Фолксваген Пасат”, управлявана от 25-годишен бургазлия, осъмна със

...
Лека кола Фолксваген Пасат”, управлявана от 25-годишен бургазлия, осъмна със
Коментари Харесай

„Фолксваген“ осъмна със забити 2 кирки в бургаския ж.к. „Меден рудник“

Лека кола „ Фолксваген Пасат”, ръководена от 25-годишен бургазлия, осъмна със забити две кирки в задната част на тавана. Автомобилът е бил на паркинга пред блок 55, който се намира в гъстонаселена част в жилищния комплекс. Това даде мотив за мнения дали в Бургас се завръща още веднъж злокобната тайфа с кирките, която преди години вилнееше в морския град.

Шофьорът на колата живее в същия блок. „ Това момче е безшумно и умерено. Живее със брачната половинка си и в никакъв случай не се е забърквал в кавги. Прибира се от работа, паркира си колата и се прибира умерено у дома, без да води плевел метод на живот. Отмъщението против него наподобява по-скоро на изблик на експанзия от човек, който е на някаква дрога “, споделиха съседи.

Младият бургазлия разкрил забитите кирки в сряда, когато слязъл пред блока да разчисти автомобила от насъбрания сняг. Първоначално даже си помислил, че някой си прави смешка с него, като му е поставил известните към зимните празници рога на елен, с които се „ украсяват “ доста коли. Останал шокиран като видял, че в действителност това са кирки. Едната от тях очевидно била купена особено за задачата, защото била напълно нова и етикетът с цената й бил върху нея.

По неофициална информация в действителност обектът на отмъщението е бил комплициран и се касае за роднинска омраза, а причинителят е на път да бъде оголен.

Припомняме, че позната в престъпните среди на Бургас преди години „ Банда с кирките “ действаше безогледно. През 2008-ма година за присъединяване в нея бяха арестувани шестима бургазлии, като измежду тях беше и добре познатия Николай Далакманов. Обвинението против тях беше, че са основали проведена незаконна група, занимаваща се с разпространяване на наркотични субстанции, нанасяне на материални вреди по леки коли – палежи или забиване на кирки, и строшаване на витрини на търговски обекти по поръчка на съперници в охранителния бизнес.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР