Лек с алое вера за разширени вени Невероятна смес, която

...
Лек с алое вера за разширени вени Невероятна смес, която
Коментари Харесай

Лек с алое вера за разширени вени и проблеми със ставите

Лек с алое вера за разширени вени

Невероятна примес, която работи надълбоко и лекува – ще бъдете удовлетворени от резултата. Може да се употребява както при проблеми със ставите, по този начин и за грижа за кожата.

Появата на разширени вени се дължи на разширението на стените на вените. При тяхната дилатация (разширяване и отпускане), кръвта се движи постепенно и се получава застой.

Генетичният фактор също е доста значим. Мускулите на краката оказват напън върху кръвоносните съдове и по този метод улесняват придвижването на кръвта към сърцето. Ето за какво е доста значимо да се лекува това положение в точния момент.

Вероятно сте чували за компресивни чорапи, които могат дейно да понижат подуването и болката, породени от разширените вени, само че за жалост те лекуват единствено признаците, а не повода. От друга страна, този лек с алое вера е изцяло натурален и сполучливо лекува това положение.

Необходими съставки:
½ чаша ситно нарязан морков
3 супени лъжици гел от алое вера
½ чаша оцет

Приготвяне:
Поставете всички съставки в блендер, до момента в който се получи хомогенна примес. Едва тогава можете да нанесете върху проблематичните зони.

Употреба: Нанесете на тъничък пласт върху засегнатата област и разширените вени, без да притискате. Покрийте с превръзка, като внимавате кръвообращението да не бъде прекратено.

Вижте още: Шоколадова торта с орехи, подготвена единствено за 15 минути

Оставете да работи за половин час. През това време повдигнете краката над равнището на сърцето за по-добър резултат. След това изплакнете краката си с топла вода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР