Лек ръст в новите случаи на коронавирус спрямо четвъртък, отчита

...
Лек ръст в новите случаи на коронавирус спрямо четвъртък, отчита
Коментари Харесай

883 са новите случаи на коронавирус, ваксинираните са над 54 хил.

Лек растеж в новите случаи на ковид по отношение на четвъртък, регистрира статистиката в последния работен ден. За миналите 24 часа новите случаи на ковид у нас 883. Направените проби са 10 541. Ден по-рано бяха открити 719 новозаразени. Така се резервира наклонността за равномерен растеж в заразяванията от последните няколко дни.

Според Националния действен щаб нов вълна от короанвирус у нас ще има след към три седмици. Възможно е тогава някои ограничения да бъдат затегнати.

Извън нараствания брой инфектирани статистиката регистрира и по-малко излекувани - 780, в сравнение с позитивни за денонощието. През последните седмици това съответствие е непроменяемо в интерес на излекуваните.

Нови 54 души са умряли за последните 24 часа. С тях общият брой става 9272. Към момента в лечебни заведения у нас са 3033 души, като 277 от тях са в интензивни отделения.

За миналото денонощие у нас са сложени нови 3901 ваксини. С тях общият бтой на ваксинираните става 54 025. Втора доза са получили 17 096 души.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР