Lek City Case и Soundprophet, две любими бг банди, които

...
Lek City Case и Soundprophet, две любими бг банди, които
Коментари Харесай

Lek City Case и Soundprophet с общ концерт в София през ноември

Lek City Case и Soundprophet, две обичани бг банди, които споделят общо автентично различно звучене и неподражаема сила в живите си осъществявания, се качват дружно за първи път на сцената на клуб Gramophone Live&Event Club в София на 11 ноември /петък/.

Soundprophet
-->


Тежко, само че и внимателно, арт звучене отвън шаблона, концептуални, почтени текстове за емпатия, прозрения и неподражаемата сурова сила на свиренето им онлайн. Soundprophet, които не са имали клубен лайв от три години в столицата, са нетърпеливи да се завърнат към живите концерти след паузата. Алтернативната рок тайфа, образувана през 2010 в София, има в музиката си инди и гръндж въздействия от 90-те, хард рок акценти от 60-те и 70-те години и … звън. Изпълненията им онлайн, неподправени и ярки, са пристрастяваща сила за публиката. Soundprophet има два албума – More Тhan Аny Spoken Words oт 2013 и Revalation от 2017. В момента групата работи върху още по-мелодични и многолики части с алт-рок хармония. е последният им видео сингъл, в който бандата преглежда разрушителните сили на времето ни.

Soundprophet са:

Митко Пешев – китара

Георги Михайлов – бас китара и вокали

Николай Иванов – барабани

Lek City Case



Lek City Case свири ослепителен пост-гръндж и саутърн рок и идва от Бургас, където е основана през 2013. Групата минава през разнообразни стадии от развиването си и към този момент е постоянна част от българската различна сцена и една от настоящите и работещи непрекъснато банди у нас. С пет сполучливи сингъла, дебютен албум на път и редица запаметяващи се концертни и фестивални участия, бандата се качва още веднъж на столична сцена с гръм и тропот, до момента в който настоящият им сингъл -, продължава да държи челни позиции в единствената рок ранглиста за българска музика у нас.

Lek City Case са:

Иван Петков – вокал

Иван Енев – китара

Георги Кискинов – китара

Александър Георгиев – бас

Иван Янков – барабани

Ангел Иванов – клавишни

Повече информация за групите и събитието има. Легендарният, добре прочут на столичани със своите разнородни тематични вечери, за първи път отваря своята LIVE стратегия към негово величество Рока със серия от събития под името „ Rockahоlic Nights ”, а групите, които ще дадат летящ старт на тези вечери, са супер надарените актьори от крюто на - Lek City Case и Soundprophet.

Билетите са на цена 15лв. и са налични на уеб страницата на.



==

@Spotify

@Bandcamp

@Facebook

@Instagram

@Youtube

==

@Spotify

@Bandcamp

@Facebook

@Instagram

@Youtube
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР