Лек автомобил "Мерцедес " ,собственост на кандадатаза депутат от "ДeмократичнаБългария"

...
Лек автомобил "Мерцедес " ,собственост на кандадатаза депутат от "ДeмократичнаБългария"
Коментари Харесай

В Struma.com! Дни след развода му! Изпотрошиха Мерцедес-а на кандидата за депутат от Демократична България, З. Витанов от Добринище

Лек автомобил "Мерцедес ",собственост на кандадатаза народен представител от "ДeмократичнаБългария " Захари Витанов от Добринище осъмна изпотрошен, научи Първо Struma.com. Неизвестни лица счупили прозорците на колата,спукали гумите и нанесли съществени вреди. Сигналът е подала в полицията някогашната му брачна половинка,с която Витанов публично има бракоразвод от март тази година.

При бракоразводното дело колата е била присъдена на брачната половинка му и била паркирана пред дома и в Банско. Полицията стартира търсене на злосторниците. Припомняме,че Захари Витанов организира дейна кандидат-депутатска акция на предишните избори и от партията,която представляваше излъчиха народен представител в Народно събрание.

Захари Витанов е прочут в региона с множеството си професионални достижения региона на осведомителните технологии и спорта. Той е компютърен експерт с дълготраен професионален опит в областта на технологиите. Работи сполучливо в новаторска българска ИТ компания.

Дали разводът му има нещо общо с вандализма върху автомобила му, който към този момент е благосъстоятелност на екссъпругата му Мария,полицията ще открива. Витанов ще бъде свикан за разпит.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР