Легендите от испанския гранд Барселона, които ще се изправят срещу

...
Легендите от испанския гранд Барселона, които ще се изправят срещу
Коментари Харесай

Подготвят изненада за легендите на Барселона в Стара Загора

Легендите от испанския гранд Барселона, които ще се изправят против тима на Христо Стоичков на 20 септември на стадион " Берое ", ще бъдат специфични посетители на кмета на Стара Загора Живко Тодоров в една от най-големите забележителности в " града на липите ". Регионалният исторически музей ще посрещне именитите футболисти с многочислени културни артефакти от българското завещание.

В деня на грандиозното футболно шоу Дрийм тиймът на каталунците ще има опцията да прегледа над 120 000 паметника на културата, изключителни по своята стойност. Сред неповторимите експонати е поместен и автентичен дубликат на Паисиевата " История Славянобългарская " от 1837 година Футболните величия, съпроводени персонално от кмета господин Тодоров, ще се срещнат с богатата 110-годишна история на Старозагорския музей, който е измежду най-старите в Европа.

Само броени часове след специфичната аудиенция в музея, футболистите на Барселона ще излязат на зеления терен на Градския стадион в Стара Загора. В неповторим футболен театър те ще се изправят против звездите от тима на Камата. Предстоящият колосален конфликт дава обещание да се трансформира в същински състезателен празник за многочислените присъстващи на събитието.

Събитието " Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков ", част от " Стара Загора - Европейски град на спорта ", е на 20 септември 2017 година на стадион " Берое ". Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 30 лева до 80 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР