Легендата от Stars In Their Eyes Матю Кели остави всички

...
Легендата от Stars In Their Eyes Матю Кели остави всички
Коментари Харесай

Матю Кели от ITV Stars In Their Eyes` шокира феновете, като разкри истинското си име

Легендата от Stars In Their Eyes Матю Кели остави всички шокирани, като сподели, че носи театрално име - и се споделя Дейвид.

Той остави дългогодишната си другарка Дениз Уелч зашеметена, когато й сподели истината в гостуването си за Good Morning Britain в понеделник. 73-годишният хазаин на известното певческо съревнование от 1993 до 2004 година, споделя, че постоянно е бил с Матю, само че е решил, че е време да разкрие всичко.

Говорейки по програмата на ITV, той сподели: „ Аз доста съм горделив, че съм Матю в „ Тази вечер Матю ще бъда... “, само че това даже не е същинското ми име, не е същинското ми име. Истинското ми име е Дейвид! “ Панелистът на Loose Women, който взе участие в известното му шоу, беше шокиран от новината.

Тя сподели: „ Не знаех това! “ на което той отговори: " Не знаеш ли? " След това Дениз се пошегува: „ Тази вечер Матю, аз ще бъда Дейвид “. Двамата се сближиха, когато тя изигра Натали Барнс в Coronation Street, преди да бъде уверена да се появи във версията на звездите на Stars In Their Ey...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР