Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро говори за клуба и

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро говори за клуба и
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Сърцето ми остава в Ювентус, всички в Италия мразят клуба


Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро приказва за клуба и за вероятно свое завръщане на управническа позиция при  “бианконерите “ в ефира на CBS Sport Дел Пиеро.

Той разяснява наказването с отнемането на точки от " Старата госпожа ":  “Всички в Италия ненавиждат Ювентус, да стартираме с това. Но мисля, че отборът се показва в действителност добре през този сезон “.

" Да, несъмнено, че ме боли като виждам хаоса в клуба, имам поради, че бях почитател на Юве още преди да играя в тима. Прекарах там 19 години, прекосих през огромна рецесия през 2006 година За да се възвърне отборът, беше належащо доста време, преди да се върнем и да спечелим още веднъж трофей “, стартира Дел Пиеро. 

“Пропуснах Шампионската лига, пропуснах благоприятни условия, пропуснах доста неща, само че в никакъв случай не скърбя за това, което направих. Виждам тима в този момент и съчувствам на играчите, знам по какъв начин могат да се усещат, в тази обстановка, в която не знаеш какво ще се случи, е необичайно, мъчно е. Ето за какво споделям, че се оправят отлично от това, което виждам ", каза още именитият италианец.

" Президент на име Дел Пиеро? Има доста клюки, несъмнено, от момента, в който се върнах на стадиона, ужасно е по какъв начин почитателите уважиха моето време в клуба. Аз не съм тук, с цел да кажа " да " или " не ". Разбира се, както споделих и преди, сърцето ми към момента е там. Когато прекараш 19 години там...това беше по-голямата част от живота ми... тъй че виждам на това, което се случи в Юве, с друга позиция ", продължи Дел Пиеро.

" Дали съм кадърен да се оправя? Зависи от доста неща, не можеш да мислиш за ролята самичък, би трябвало да изградите екип дружно, даже с клуба. В тази ера има доста неща, които би трябвало да се създадат в един клуб, тъй че това е визията, която всеки би трябвало да има, в това число и аз ", добави той

Друга легенда на футбола – Тиери Анри, който беше дружно в студиото с Дел Пиеро, пък разгласи, че италианецът би бил съвършен избор за управнически пост в клуба:   " Шегата настрани, явно Алесандро не може да го каже, когато се сещам за Юве, не се сещам единствено за него, имаше доста играчи, които направиха този клуб сполучлив, един от които към този момент ни напусна ( бел. ред. - Джанлука Виали). За мен, когато виждам, че Дел Пиеро не е там, е необичайно. Носих фланелката единствено 6 месеца, само че знам какво съставлява Дел Пиеро за Ювентус “, сподели французинът.

“Той познава играта, познава региона, знае от какво се нуждае тимът. Как ще се завърне? Не знам. Малко ми припомня за Паоло Малдини и метода, по който напусна Милан. Той го планираше отдалеко и хората го питаха: " Ще се върне ли? " А той се върна и вижте Милан в този момент. Мисля, че този човек тук (Дел Пиеро) би трябвало да се върне в Юве, сигурно ", добави още Анри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР