Легендата на варненския футбол и Черно море Иван Василев, който

...
Легендата на варненския футбол и Черно море Иван Василев, който
Коментари Харесай

Легенда на футбола и Черно море попиля боса на Славия: Г-н Стефанов, не ви отива на годините да говорите така!

Легендата на варненския футбол и Черно море Иван Василев, който през януари навърши 80 години, приказва пред Блиц след изявлението на Венци Стефанов. Президентът на „ белите ” изригна през вчерашния ден, откакто Дисциплинарната комисия на БФС не наказа Черно море поради ексцесиите по време и след мача сред двата отбора.

Босът на Славия настояваше за по-сурово наказване, тъй като един от играчите му Емил Виячки е бил ударен от началник на варненския клуб.

„ Не му отива на господин Стефанов да приказва по този начин и да употребява сходни прилагателни. И го прави не в някой дребен уебсайт, а във вашия, който е най-четен в България. Как ще назовава босовете на Черно море лалугери, страхливци и книжни тигри?! Той е част от управлението на БФС, а Дисциплинарната комисия е част от футболния съюз. Щом няма по-тежко наказване, значи в действителност са липсвали учредения за такова ”, съобщи ветеранът, който е полковник от запаса.

„ Искам да попитам Венци Стефанов какъв е той в историята на футбола. Да, добре, в този момент е началник на Славия, само че какъв е бил преди този момент – играл ли е футбол в миналото?! Хвали се, че тимът му спечелил Купата на България. Хайде обаче да съпоставим в последните години триумфите на Черно море и тези на „ белите ”. Нашите са надалеч по-големи – ние също имаме Купа на България, само че и Суперкупа на страната! Имаме и трето място тъкмо преди 10 години. Къде Славия ще се мери с Черно море?! Тези триумфи на „ моряците ” се дължат освен на треньорите и играчите, само че и на шефовете, които Венци назовава изцяло безпричинно „ лалугери ”, добави Иван Василев, който е легенда на Черно море, а също така е първенец с ЦСКА през 1966 година и полуфиналист с „ армейците ” за КЕШ в паметните мачове с Интер през 1967 година.

„ Искам да уточня нещо. Не приказвам от името на управлението на Черно море, а от свое име. Нашият треньор Илиан Илиев беше прекомерно прочувствен след равенството 0:0 със Славия, само че сподели доста истини. Аз го почитам, само че по-важното е, че всички почитатели тук го почитат, тъй като е отличен ментор. Няма в България сега различен треньор, на който толкоз постоянно да скандират името му и който да е толкоз добър. Елате във Варна и ще се убедите, а евентуално и по малкия екран се чува, когато предават директно мачове на Черно море. Даже и да падаме в резултата, публиката отново скандира името на Илиан. Помня го от дребен. Беше страховит гений, беше отличен футболист, в този момент е прелестен треньор. През лятото няколко тима го каниха, единият от тях е гранд, само че Илиев избра Черно море, тъй като живее с клуба. Стартът ни в шампионата е мощен, само че можеше да бъде още по-впечатляващ, в случай че не бяха съдиите. Изгубихме четири точки против Етър и Славия. Сега и във Враца в случай че е по този начин, не знам... Дано не е. Пожелавам триумфи на Черно море и ще съветвам Венци Стефанов да не бъде толкоз недодялан към хората. Моите почетения към него, само че дано не прекалява с квалификациите и епитетите ”, приключи Иван Василев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР