Легендата на сръбския футбол Синиша Михайлович почина на 53-годишна възраст

...
Легендата на сръбския футбол Синиша Михайлович почина на 53-годишна възраст
Коментари Харесай

Погребват Михайлович в Рим

Легендата на сръбския футбол Синиша Михайлович умря на 53-годишна възраст след борбата с левкемия.

Според решението на фамилията, Михайлович ще бъде заровен този понеделник в Рим. Михайлович се бори с левкемия дълго време от 2019 година насам, съумя да я победи и да се върне към треньорската работа, само че за жалост заболяването се върна още веднъж и нанесе мощен, мъчителен удар.

Колко Синиша Михайлович беше почитан и оценен, просто обичан като футболист и треньор и на първо място като човек в Италия, най-голямото доказателство е днешният брой на " Gazzetta dello Sport ", най-популярният състезателен вестник в тази страна и един от най-известните в света. В по-голямата си част е отдаден на Михайлович.

" Gazzetta dello Sport " излезе с в действителност феноменална първа страница, на която с изключение на нормалното - Чао Михайлович 1969 - 2022 година, на напред във времето е огромното заглавие: „ СИНИША ЗАВИНАГИ “.

Михайлович прекара по-голямата част от своята спортна и треньорска кариера в Италия. Затова нямаше известно футболно лице или клуб, който да не каже нещо за умрелия от левкемия сърбин или да не се сбогува със Синиша.

Манчини, Берлускони, Неста... бяха измежду първите, които показаха съболезнования на семейство Михайлович за трагичната загуба.


















17:00 17/12 17:00 18/12






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР