Легендата на Рома Франческо Тоти вярва, че треньорът Жозе Моуриньо

...
Легендата на Рома Франческо Тоти вярва, че треньорът Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Тоти: Дано Моуриньо остане в Рома, Енрике е идеален за Наполи

Легендата на Рома Франческо Тоти има вяра, че треньорът Жозе Моуриньо и управлението на клуба към този момент са взели решение дали ще продължат дружно и през сезон 2023/2024, като съобщи, че се надява португалецът да остане.

Тоти също по този начин счита, че Луис Енрике би бил подобаващ заместител на Лучано Спалети отпред на Наполи. 46-годишният някогашен футболист е работил под управлението и на Луис Енрике, и на Спалети по време на кариерата си в Рома.

„ Той би бил съвършен за Наполи. Харесвам го, удивлявам му се и мисля, че ще се оправи добре “, сподели Тоти пред вестник " Corriere dello Sport " във връзка испанеца.

„ Луис Енрике е добър и непретенциозен човек. Той написа история и като футболист, и като треньор. Смятам, че би бил добра алтернатива за Наполи “, разяснява Франческо Тоти.

Попитан дали Енрике има общи характерности със Спалети, той отговори: „ Те си наподобяват що се отнася до жанр на игра и по какъв начин организират подготвителни сесии. Мисля, че Луис би бил отличен избор “, добави Тоти, а във връзка бъдещето на Жозе Моуриньо отпред на Рома, той сподели: „ Това е футболът и избора е на Жозе. Мисля, че той и клубът към този момент са решили и ще го разгласят след финала в Лига Европа. Надявам се да остане. “

Тимът на Рома се приготвя за финала в Лига Европа на 31 май против Севиля, а Франческо Тоти ясно съобщи, че ще стиска палци за римляните.

„ Надявам се Рома да завоюва, само че в един край всичко може да се случи. Сезонът няма да бъде неприятен за Рома, в случай че изгубят, тъй като също е значимо, че доближиха до финала. Но, в случай че завоюват, това би бил значим резултат. Надявам се Пауло Дибала да успее да се възвърне “, съобщи Тоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР