Легендата на Милан и настоящ селекционер на Украйна Андрий Шевченко

...
Легендата на Милан и настоящ селекционер на Украйна Андрий Шевченко
Коментари Харесай

Шевченко: Милан може да се цели в Скудетото

Легендата на Милан и сегашен селекционер на Украйна Андрий Шевченко е уверен, че отборът може да се бори за купата в Серия " А " след отличния му старт на сезона, отредил му първото място във краткотрайното класиране.

" Разбира се, че Милан може да се цели в Скудетото. Ясно е, че шампионатът ще е дълъг, само че Стефано Пиоли приключи предишния сезон добре и започва този още по-добре. Тази година най-важното е те да са крепко стъпили на земята. Това, което прави разликата, е духът, който пренасяш на терена. Милан наподобява на оркестър - всеки си има задача и се оправя добре с нея, а Златан Ибрахимович ги води съвършено. Пиоли също има своята заслуга. В лицето на Златан и треньора, Паоло Малдини разполага с двама изключителни водачи. Около тях има доста хора, които желаят да се оправят добре. Те са изпълнени с сила, а това е доста красиво. Но в този момент не е моментът да се приказва и е вярно задачите да се дефинират малко по малко ", разяснява Шевченко пред " Гадзета дело спорт ".

Shevchenko spoke to GdS: " This is a great moment for the whole group. Coach, team, and managers. They all worked well. AC Milan is becoming like an orchestra. It's a
team that I like and Ibrahimovic directs it well, but I would not underestimate the merits of Pioli. "
— AC Milan Reports (@ACMReports)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР