Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посочи своя топ 5

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посочи своя топ 5
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд: Трент има хладнокръвие отвъд себе си, Пеп би ми казал да млъкна заради Фоудън

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд уточни своя топ 5 на играчите до 21 години във Висшата лига и ги засипа с похвали. Това са Трент Александър-Арнолд от Ливърпул, Габриел Мартинели от Арсенал, Фил Фоудън от Манчестър Сити, Рийс Джеймс от Челси и Мейсън Грийнууд от Юнайтед.

" Първият футболист в моя лист би бил Александър-Арнолд. Преди два дни говорех за него. В момента той е най-хубавият десен бек в света. Гледах реванша против Атлетико Мадрид, той го дирижираше през първата част. Мисля, че той е съвременен футбол. Той приспособява играта си съвършено по отношение на стила на Ливърпул. Той играе с самообладание доста оттатък годините си, гледал съм го онлайн в огромни мачове. Следващият е Мартинели. Гледах го против Борнемут. Исусе, по какъв начин игра това момче тогава. Наблюдавах го и против Челси. Добър е, считам, че ще стане мощен футболист. Той осъзнава по какъв начин играе и се движи по терена. Той е вманиачен, толкоз зрял състезател е за своята възраст.

Фоудън е третият. Гледал съм негови видеа като дребен. Постоянно приканвам той да получава повече игрово време. Ако Джосеп Гуардиола ме чуе, несъмнено ще ми каже да млъкна. Неговото време обаче ще пристигна. Изглежда, че Пеп държи на него. Виждам за какво хората приказват по този начин за него. Той е уравновесен и държи главата си нагоре, анализирайки обстановката. Харесва ми и Джеймс. Може да не играе толкоз, колкото Трент, само че центрира и слага съперника напрегнат. Чрез своите демонски центрирания той желае да нарани съперниковия отбор.Той е приключен футболист, има огромно израстване в играта си. Може да играе като халф, централен бранител или бек. Има превъзходен характер и каква физика единствено - като че ли е боксьор от полутежка категория.

Петото място може да бъде разграничено сред Нето от Уулвърхамптън и Грийнууд, само че то отива при втория. Той е толкоз невъзмутим пред гола. Когато би трябвало да извършва директен свободен удар, това, което само го вълнува, е дали да го направи с десния или левия крайник. Познавам момчето от доста малко и постоянно хората са казвали, че е особено. Не можеш да поставиш цена на неговото успокоение, тази негова самонадеяност е налудничава. Искам да го виждам още и още ", разяснява Фърдинанд в свое включване онлайн в Инстаграм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР