Легендата на Ливърпул Стивън Джерард отговори на спекулациите, които го

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард отговори на спекулациите, които го
Коментари Харесай

Стивън Джерард отговори на спекулациите, които го спрягат за треньор на Ливърпул

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард отговори на спекулациите, които го спрягат за треньор на мърсисайдци. Наставникът на Рейнджърс е любимец да наследи Юрген Клоп на " Анфийлд ". След поредицата слаби резултати на " алените " и разновидността Клоп да поеме националния тим на Германия, откакто Йоахим Льов разгласи, че се отдръпва през лятото, неговата кандидатура стана все по-актуална.

Освен статута на Джерард в Ливърпул, той към този момент се потвърди и в първата си работа като управител, като изведе Рейнджърс до първа купа на Шотландия от 10 години.

" Не би трябвало да приказваме за това, защото имаме един от най-хубавите мениджъри, отпред на клуба. Обичам го. Надявам се да остане още доста години. Аз имам работа тук в Рейнджърс. Не мисля, че оказва помощ да приказваме за това и се надявам Юрген да остане още дълго време ", разяснява Джерард.

" Ливърпул е моят клуб. Имах ужасно пътешестване с него. Дали е фантазия един ден да съм управител на Ливърпул? Да, по този начин е, само че още не и кой би могъл да каже дали ще съм задоволително добър. Има доста треньори по света. Трябва да почитаме Юрген ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР