Легендата на Ливърпул - Стивън Джерард, може да бъде пред

...
Легендата на Ливърпул - Стивън Джерард, може да бъде пред
Коментари Харесай

Стивън Джерард пред сензационно завръщане като треньор

Легендата на Ливърпул - Стивън Джерард, може да бъде пред сензационно завръщане като треньор на Пари Сен Жермен. Шотландският Daily Express Sport разкрива, че някогашният управител на Рейнджърс и Астън Вила е бил обсъждан от управлението на парижани, които стават все по-разочаровани от сегашния треньор Кристоф Галтие.

Шампионите имат пет точки преднина на върха в Лига 1, само че бяха изхвърлени от Купата на Франция от Олимпик Марсилия. Последва и проваляне на „ Парк де Пренс “ с 0:1 от Байерн Мюнхен в първия мач от осминафиналите в Шампионската лига предходната седмица, преди реванша в Германия идната седмица. Галтие получи още един тежък удар поради травмата на бразилската суперзвезда Неймар.

От изданието показват, че притежателите на ПСЖ от Катар гледат на Джерард, като на значима фигура с висок профил, която може да ги усъвършенства през идващия сезон. Въпреки това се оповестява също, че столичани са отворени и за вероятно завръщане на Томас Тухел, макар че уволниха немския треньор през декември 2020-а година. Вариантът и Зинедин Зидан да поеме ръководството на „ Парк де Пренс “ остава отворен.

Това обаче би било удивително завръщане за Джерард, който беше уволнен от Астън Вила предишния октомври, по-малко от година откакто напусна Рейнджърс и донесе купата в Шотландската Премиършип за сезон 2020/2021.

EXCLUSIVE
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР