Легендата на Левски Кирил Ивков говори пред Sportal.bg за състоянието

...
Легендата на Левски Кирил Ивков говори пред Sportal.bg за състоянието
Коментари Харесай

Кирил Ивков: В Левски само чужденците могат да мърморят

Легендата на Левски Кирил Ивков приказва пред Sportal.bg за положението на клуба и националния тим по време на шампионата в памет на Сашо Костов. Според Ивков " сините " са взели вярното решение да залагат на свои юноши в състава, като счита, че един от проблемите в тима са и чужденците в него.

" Сашо Костов всички го познаваха. Той бе прелестен човек и прелестен футболист, а и доста обичаше да се майтапи. Той беше обичан от всички - и от млади, и от остарели. Винаги ще измисли нещо, с цел да разсмее хората. Бе прелестен човек. Никога не е направил забележка на по-млади. За страдание си отиде. Беше обичан и от сътрудници, и от аудитория.
Вече няма такива хора като него. Няма и да има, до момента в който има чужденци. Да ви кажа почтено, две години тъкмо това приказвах с управлението. Да прекъснем идването на хора от чужбина, които не сме гледали и да залагаме на наши играчи. Ние имаме не по-лоши футболисти юноши. Щастлив съм, че съвсем целият наш тим е от младежи. 12 години съм играл в Левски и подобен случай няма. Не знам каква е повода да се случва това, което е в този момент. Важно е, че в този миг взеха най-важното решение да използваме нашите юноши. Сутринта разбрах, че Спиерингс към този момент е продаден. Тук единствено чужденците могат да мърморят. Нашите не задават никакви въпроси. Може два или три месеца да не получават пари, само че не престават да играят. Доказателство е, че децата, които са минали през Левски, си обичат клуба. Националният тим потегли неприятно. Последните два мача не бяха добре. Последните минути нещо им липсваше. Унгарците не съм ги гледал, само че се надявам да може нещо да се направи. Доста футболисти се тестват, нека най-сетне Дерменджиев да уцели единадесетте ", сподели Кирил Ивков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР