Легендата на Левски Георги Аспарухов-Гунди ще се завърне на терена

...
Легендата на Левски Георги Аспарухов-Гунди ще се завърне на терена
Коментари Харесай

Георги Аспарухов-Гунди ще се "завърне" на терена за мача с "Милан" чрез холограма

Легендата на " Левски " Георги Аспарухов-Гунди ще се " завърне " на терена за приятелския мач с " Милан ". Бившият нападател на сините ще се появи на Националния стадион " Васил Левски " посредством холограма, оповестиха уредниците от " Моко сълюшън ".

" Несъмнено това се прави за първи път на спортно събитие в България и софтуерно е извънредно мъчно. Достигането на оптимално качество на триизмерния облик на незабравимия български нападател е нелека задача, с която се е заел особено селекциониран екип от интернационалните експерти ", се споделя в известието.

" Левски " посреща " Милан " на 11 август от 19.43 ч. в дуел, с който ще се уважи 75-ата годишнина от рождението на Аспарухов.

" На срещата сред сините и седемкратния победител на Европа една история освен е на път да бъде продължена, само че има действителната опция да се сложи началото на нещо новаторско и извънредно прочувствено в същото време ", допълват от " Моко сълюшън ".

Първоначално беше оповестено, че " Левски " ще играе с " Бока хуниорс ", само че аржентинците трансформираха проектите си. Хората, които са си купили билети за мача с " Бока хуниорс ", ще могат да ги употребяват за дуела с " Милан ". Пропуските се продават в мрежата на Eventim, като костват сред 9.57 и 194.30 лв.. Има и фамилен пакет за 19.14 лв., който включва два билета на цени от 9.57 лв. и важи за бранш Г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР