Легендата на футболния Левски Наско Сираков бе засечен да разговаря

...
Легендата на футболния Левски Наско Сираков бе засечен да разговаря
Коментари Харесай

Договаря ли Наско Сираков собствеността на Левски с приближен на Борисов и Пеевски?

Легендата на футболния " Левски " Наско Сираков бе засечен да беседва в столично заведение с някогашния член на Висшия правосъден съвет (ВСС) и някогашен ръководител на Етичната комисия на Висш съдебен съвет Ясен Тодоров, оповестява SportLive.bg.
Както е известно, Сираков е главният любимец за нов мажоритарен притежател на " Левски " с помощта на гласуваното му доверие от болшинството " сини " почитатели. Днес по обяд някогашният футболист бе забелязан на една маса с Ясен Тодоров, който е апетитен за непосредствен до премиера Бойко Борисов и депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Тодоров беше прочут като безжалостен бранител на ръководещите, до момента в който беше във Висш съдебен съвет. Той беше една от главните фигури в огромния SMS скандал с предходния де факто ръководител на Висш съдебен съвет Димитър Узунов. Скандалът избухна откакто Висш съдебен съвет си направи оглушки и не проверява аферата " Яневагейт ".
Узунов влезе в медийния фокус, тъй като излезе информация, че рапортува на Бойко Борисов какво става във Висш съдебен съвет, а презумпцията е, че Висш съдебен съвет е самостоятелен от изпълнителната власт орган. А по какъв начин Тодоров се появи в абсурда - припомнете си ТУК!
Преди 4 години уволнената към този момент дисциплинарно от правосъдната система арбитър Румяна Ченалова, част от " Яневагейт ", загатна за връзката на Тодоров с Пеевски - подробности ТУК!
На масата, с изключение на двамата, е и известният като болен наследник почитател Константин Папазов-Тити. Заведението се намира покрай Следствието.
Разговорът наподобява е поверителен, само че е доста евентуално да касае " Левски ".
СНИМКА ОТ СРЕЩАТА МЕЖДУ НАСКО СИРАКОВ И ЯСЕН ТОДОРОВ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР