Легендата на Чикаго Булс Скоти Пипън даде доста интересна прогноза

...
Легендата на Чикаго Булс Скоти Пипън даде доста интересна прогноза
Коментари Харесай

Скоти Пипън даде мнението си за Финалите, критикува ЛеБрон и рокадата в Чикаго

Легендата на Чикаго Булс Скоти Пипън даде много забавна прогноза за Финалите на НБА сред тимовете на Маями Хийт и ЛА Лейкърс. Шесткратният първенец с “биковете” уточни “горещите” като любимци в серията и изиска да види повече водачество от страна на суперзвездата на “езерняците” ЛеБрон Джеймс.

“Мисля, че ще бъде страхотна серия. Според мен Маями има леко преимущество, тъй като хората подценяват метода, по който те играят. Отдавам огромна заслуга на отбранителната игра на Лейкърс, само че считам, че Хийт са подготвени за предизвикването. Те имат баскетболисти, които умеят да играят с убеденост. Не споделям нищо срещу Лейкърс и ЛеБрон, който ще взе участие на своя 10-и край. Но той към момента би трябвало да потвърди, че може да води тим самичък. Антъни Дейвис сподели, че е по-ценен за тях в нападателен проект, само че съм на мнение, че Маями разполага с нужните оръжия, посредством които ще излъже противника си”, сподели Пипън в изявление за “Forbes”.

" I don’t take nothing away from the Lakers and LeBron going to his 10th Finals. He still has to prove he can lead a team himself. I think Anthony Davis has shown he’s more valuable to them on the offensive end. "

- Scottie Pippen on the Lakers
(Via Forbes )
— NBA Central (@TheNBACentral) 55-годишният някогашен баскетболист разяснява и решението на управлението на Чикаго да назначи Били Донован на позицията старши треньор. Според него някогашният ментор на Оклахома не е потвърдил с нищо цената си в Лигата и не чака нещо особено от него отпред на отбора.

“Ако гледаме на това решение от фенска позиция, то аз не съм впечатлен от него. Не мисля, че те направиха някакви трагични промени, които биха довели до промяна в тима им. Харесвам Били Донован като човек, само че не считам, че той е постигнал толкоз доста в НБА, че Чикаго да влага тъкмо в него. Това е тим, който дълги години не се показва на равнище, не виждам някаква стойност, която той да носи на отбора. Той не направи нищо особено в ОКС и тъкмо поради това той не получи нова опция там”, отговори с рецензии Пипън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР