Легендата на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус отвърна на спортния директор

...
Легендата на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус отвърна на спортния директор
Коментари Харесай

Лотар Матеус: Салихамиджич съсипа Байерн

Легендата на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус отвърна на спортния шеф на клуба Хасан Салихамиджич. Двамата влязоха в индиректен спор поради рецензията на международния първенец към двама френски играчи на баварците - Дайо Упамекано и Люка Ернандес.

" Моята задача като публицист е да правя оценка представянето на тимовете. А това, че Байерн не игра добре в Бохум, го споделиха Хасан, Юлиан Нагелсман и Джошуа Кимих след мача. Те бяха задоволително самокритични ", разяснява Матеус.

" Но съдейки по сериозната реакция на Хасан към моите думи, аз си върша извода, че съм го засегнал. Него го боли от рецензията към отбраната, тъй като той знае - това е самата истина ", продължи някогашният капитан на баварците.

" Хасан усеща напрежението, тъй като е виновен за представянето на целия тим и особено за отбраната. Нека си го кажем - при Упамекано и Ернандес играта на терена не дава отговор на цената им. Освен това Ернандес вероятно е строшил структурата на заплатите в тима. "
 Гнабри продължава да изнудва Байерн, желае двойно повече пари
Гнабри продължава да изнудва Байерн, желае двойно повече пари

Офанзивният състезател желае 15 млн. евро на година

" Той е измежду най-добре платените играчи в съблекалнята. Но тя не е обективна на фона на играта му и на фона на това, което получават останалите. Всеки, който би трябвало да преподписва, се ориентира по отношение на заплатата на Ернандес. Затова играчи като Давид Алаба и Никлас Зюле не реализираха единодушие за нови контракти. "

" Хасан Салихамиджич брани освен футболистите. Той пази и себе си. Защото е директно виновен за прехвърлянията. И по тази причина го разбирам ", приключи своя коментар носителят на Златната топка за 1990 година и някогашен народен селекционер на България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР