Легендата на Барселона Андрес Иниеста даде обширно интервю пред Марка,

...
Легендата на Барселона Андрес Иниеста даде обширно интервю пред Марка,
Коментари Харесай

Иниеста видя в пандемията положителни неща за кариерата си

Легендата на Барселона Андрес Иниеста даде обстойно изявление пред " Марка ", където дискутира голям брой тематики, измежду които първите си стъпки в клуба и бъдещия завършек на кариерата си. Както е известно, договорът на 35-годишния състезател с японския Висел Кобе изтича следващата година.

" В началото имах най-различни компликации в Барселона. От една страна, когато трябваше да се преместя в града, персонално аз страдах, защото се постановяваше да се разделя със фамилията ми още на 12 години. Беше ми мъчно да го понеса. От друга страна, щом стигнах до първия състав, имах компликации с това да се преборя за мястото си и да бъда непрекъснат при конкуренцията, която е там. Аз обаче постоянно имах вяра в себе си и реализирах това, което желаех. Случката с Джосеп Гуардиола по време на младежки шампионат? Тогава той ми сподели, че години по-късно ще е на трибуните и ще ме гледа в първия тим. Оказа се, че позна. Нещо повече, той даже ми беше треньор там и дружно изживяхме неповторими моменти за клуба. Това беше нещо необикновено за прекарване.

Контрактът ми? Първо желаеме да се върнем към игра, с цел да може всички още веднъж да се забавляват, а след това ще мислим за това. Тази отмора ми дава нещо като сили, с цел да се опитам да удължа професионалната си кариера. Сега обаче всичките ни мисли са ориентирани към това да превъзмогнем тази толкоз комплицирана обстановка, която изживява светът. Футболът беше преместен на второстепенна позиция, само че се пробвам да остана физически мощен поради момента, в който ще подновим мачовете, макар че не знаем по кое време тъкмо ще бъде това ", съобщи Иниеста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР