Легендата на бългаския футбол Христо Стоичков говори пред репортерите в

...
Легендата на бългаския футбол Христо Стоичков говори пред репортерите в
Коментари Харесай

Стоичков: Мачовете за Евро 2020 са най-важните, футболистите да поемат отговорност

Легендата на бългаския футбол Христо Стоичков приказва пред репортерите в столичния " Скай Сити Мол ", където раздаде подписи и сподели " Златната топка " на " Франс Футбол ".

" Без всички мои съотборници нямаше да имам късмет за " Златната топка ". За мен е горделивост от една дребна България да имаш подобен трофей. Показахме, че можем, само че да не оставаме единствено със спомените. Дано някой тръгне по нашия път и да имаме най-малко футболист, който да бъде номиниран, въпреки и с един глас. Лошото е, че нямаме подобен, това е най-голямата неволя. Работата ми е такава в Маями, че не се прибирам доста в България. Когато имам опция, постоянно съм бил измежду почитателите в България. Не мога да ви кажа изобщо какво става в българския футбол. Няма да се връщам 15 години обратно какво съм споделил.

Остават два мача, които би трябвало да са най-важните. С Унгария е най-важният и след четири дни да имаме късмет да се класираме за Евро 2020. Ако не вярваш, няма по какъв начин да се класираш. За тези два мача да не помнят точките от квалификациите. Футболистите би трябвало да поемат отговорност. Никога няма да не помни деня, в който видях " Златната топка " с името ми за първи път. Няма по какъв начин да не помни и по какъв начин завоювах Шампионската лига, няма по какъв начин да не помни и голмайсторския приз от Световното състезание през 1994 година. Тези неща се помнят ", сподели Камата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР