Легендата на българския футбол Пламен Гетов сподели мнението си за

...
Легендата на българския футбол Пламен Гетов сподели мнението си за
Коментари Харесай

Пламен Гетов: Повечето футболисти бяха в Левски за парите, а не заради любовта към играта

Легендата на българския футбол Пламен Гетов показа мнението си за отхвърли на Левски (Лом) от Втора лига. Ненадминатият реализатор на директни свободни удари бе началник в отбора, само че от известно време не извършва управителни функционалности.

" Запознат съм в елементи с всички това, което той и неговият наследник направиха, с цел да има дребен град като Лом тим в професионалния футбол. Знам, че те поставиха освен неимоверни финансови старания, само че и похабиха доста нерви. За страдание, не съумяха в някои инициативи да привлекат положителни футболисти и треньори и в последна сметка напъните им освен че не бяха възнаградени, само че доведоха до това да вземат сложното решение Лом да остане без тим във Втора лига ", сподели Гетов пред dsport.
 Официално: Левски (Лом) се отхвърли от Втора лига
Официално: Левски (Лом) се отхвърли от Втора лига

Ще развиват школата

" Построиха база, която всеки, който я е видял, я е оценил по достолепие. Направиха и общежитие, в което спяха футболисти от тима. На другите, които не са от Лом плащаха спане и целодневно хранене, само че очевидно множеството футболисти идваха поради парите, а не поради любовта към играта. Няма да загатвам имена, само че президентът несъмнено мъчно стигна до взимането на това тежко решение. Много ми се желае в Лом в Трета лига да има постоянен тим, който да прекрати рухването надолу и да мисли за вероятно връщане измежду професионалните клубове. Болно ми е, че в тази част на България, в това число и Плевен, футболът не е добре финансово и няма доста източници на финансиране ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР