Легендата на българския футбол Христо Стоичков зарадва стотици свои фенове

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков зарадва стотици свои фенове
Коментари Харесай

Стоичков раздава автографи в пловдивски музей

Легендата на българския футбол Христо Стоичков зарадва стотици свои почитатели в Пловдив. Носителят на Златната топка се срещна със свои фенове в Регионалния природонаучен музей в града и раздаде подписи на всички искащи, а пред постройката на музея се изви опашка от голям брой деца, които чакаха да се срещнат със Стоичков.

На събитието, което бе планувано да се състои в границите на един час сред 11:00 и 12:00 часа, участваха още ръководителят на Общинския съвет на Пловдив Атанас Узунов, кметът на регион " Централен " Георги Стаменов и шефът на Природонаучния музей доктор Огнян Тодоров.

" Гостуването на Христо Стоичков е част от тактиката на Регионалния природонаучен музей да кани известни персони е цел да се разпространява институцията, а въпреки това - посетителите имат късмет да се допрян до звездите ", сподели шефът на музея доктор Огнян Тодоров.

Възможността да вземат подпис от Стоичков имаха и децата от школата на футболния Марица (Пловдив), които пристигнаха дружно с президента на клуба Йордан Влашки.

Посетителите имаха опция да прегледат и експозицията в Регионалния природонаучен музей с постоянен билет.
 Президентът на ФИФА връчи специфичен орден на Стоичков
Президентът на ФИФА връчи специфичен орден на Стоичков

Отличието е за специфични заслуги на играта футбол по света
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР