Легендата на българския футбол Христо Стоичков беше яростно атакуван от

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков беше яростно атакуван от
Коментари Харесай

Марка: Как въобще Стоичков беше пратен за почетен консул?


Легендата на българския футбол Христо Стоичков беше гневно нападнат от страниците на мадридското спортно издание “Марка “.

В собствен коментар вестникът атакува Камата поради поддръжката му за референдума за самостоятелност на Каталуния и обидите към фамилията на вицепремиера Сорая Саенс де Сантамария.

Изданието приема с облекчение обстоятелството, че Стоичков към този момент няма да бъде почетен консул на България в Барселона показва удивление, че подобен човек изобщо може да бъде назначен на дипломатическа служба. През предходната седмица той беше снет от длъжността поради острите си думи и му бяха отнети редица привилегии.

На процедура Стоичков не е изпълнявал никаква дипломатическа активност, защото живее и работи в Съединени американски щати. От бурните му реакции около отстраняването стана ясно, че то си мислел, че мандатът му е изминал.

Ето какво написа " Марка " за Камата:

“Почетният консул би трябвало да има ДНК, съгласно което да пие чай с ръкавици. От подобен посланик би трябвало да се чуват благи думи, а не кавги. Цяло знамение е, че Стоичков изобщо беше консул на България в Испания поради своя свадлив речник и думи, които постоянно са били отвън признатите в протокола.

Той като че ли изпълняваше ролята си по ботуши и разрошена коса. През предходната седмица беше спрян в името на дипломацията, костюмите и лачените обувки. Стоичков няма по какъв начин да пасне в профила на почетния консул в никакъв случай “, написа " Марка ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР