Легендата на българската музика Васил Найденов отново пя по кецове

...
Легендата на българската музика Васил Найденов отново пя по кецове
Коментари Харесай

След 40 години: Васил Найденов пак сложи кецовете

Легендата на българската музика Васил Найденов още веднъж пя по кецове след 40 години. Това се случи по време на последния му концерт театър в едно от най-хитовите заведения на Южния плаж в Слънчев бряг.


Парти

В последните десетилетия артистът постоянно залага на лачени обувки или кубинки, само че не и на обувките, дали му прякор в годините. На сцената в Слънчака обаче той се появи с съвременен модел кецове и с типичното си възприятие за комизъм се пошегува със себе си. Да слуша неостаряващите шлагери на Васил в заведението бе пристигнал и Димитър Рачков, който се качи и на сцената, с цел да разсмее присъстващите с лафовете си. Найденов не пропусна да извърши шлагерите си като „ Телефонна обич “, „ Болката отляво “, „ Сбогом, моя обич “ и други, с което безусловно подвигна всички на крайници, а те му се отблагодариха с бурни аплодисменти и крясъци „ Още, още “.

Мода

Самият Найденов в изявление за „ Телеграф “ разкри, че точно от него тръгнала едно време модата на кецовете. „ Заедно с Косьо Марков от „ Тангра “ въведохме модата с кецовете. Тогава бях пианист в „ Тангра “ и за първи път с него сложихме кецове на един конкурс, който, несъмнено, спечелихме с една от най-хубавите песни за мен „ Ако имаш време “. Те не бяха тъкмо кецове, а по-скоро китайски гуменетки. Стана мода. Тогава мъчно ни снимаха, беше скандал за малкия екран. Снимаха ни в американски проект, с цел да не се вижда с какво сме обути. Тази мода я вкарах и в Съветския съюз, аз доста пътувах там – имал съм по 120-150 концерта “, сподели артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР