Легендата Майкъл Джордан направи заключителни изказвания във финалния епизод на

...
Легендата Майкъл Джордан направи заключителни изказвания във финалния епизод на
Коментари Харесай

Джордан: Щяхме да спечелим седма титла

Легендата Майкъл Джордан направи заключителни изявления във финалния епизод на " Последният танц ". Ем Джей има вяра, че " биковете " щяха да завоюват още една купа, в случай че управлението бе задържало ядрото на отбора отпред със старши треньора Фил Джаксън.

" Лудо е, тъй като имах възприятието, че бихме могли да спечелим седем. Наистина имам вяра в това. Може и да не бяхме съумели, само че просто фактът, че не опитахме, е нещото, което не мога да приема по някаква причина ", съобщи Джордан.

" Когато Фил сподели, че това е последният танц, ние го приехме като подобен. Знаехме, че няма да продължим по-късно... Ако попитате всички момчета, спечелили през 98-а - Стив Кър, Джъд Бъшлър и останалите, дали биха приели едногодишни контракти, с цел да гонят седмата купа, смятате ли, че биха подписали? Да, щяха да подпишат. Щях ли и аз да го направя? Щях. Подписвах едногодишни контракти до този миг въпреки всичко. Щеше ли Фил да направи същото? Да. С Пипън щеше да е по-сложно, тъй като трябваше да го убедим, само че в случай че Фил щеше да е треньор, в случай че Денис щеше да е там, в случай че Ем Джей щеше да е там, с цел да спечелим седмата - Пипън нямаше да пропусне това ", добави Въздушния.

В края на краищата, Джордан и Джаксън се отдръпнаха замалко от баскетбола, до момента в който Пипън и Кър бяха разменени, а Родман бе освободен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР