Легендарният водещ Къци Вапцаров предизвика отново много и различни коментари

...
Легендарният водещ Къци Вапцаров предизвика отново много и различни коментари
Коментари Харесай

Къци зачеса темата с българските шефове и ги нападна сериозно: Мечтата им е да не работят и да си купят гъзарски Мерцедес

Легендарният водещ Къци Вапцаров провокира още веднъж доста и разнообразни мнения със свое изявление. Този път то е отдадено на нещо, което българите непрекъснато съпоставят – заведенията по нашето Черноморие и в Гърция. " Гръцкия началник работи наедно със чиновниците си ", написа Къци във Facebook.

Водещият обаче не се концентрира върху качеството на храната, цените и обслужването, а избира по-интересна и значима позиция. Според него има много неща, които зависят от шефа на едно заведение. Ето целия му пост в обществената мрежа Facebook:

" Гръцкия началник работи наедно със чиновниците си – бърка бетон, носи таблата, пръска гроздето, взема поръчките, кара олюпено моторче…  Мечтата на българския началник е да не работи, да си купи гъзарски Мерцедес, да го паркира пред заведението и да си върти сиджимката (виждано). Българин направи ресторант тук, главната му работа бе да си направи една маса настрана, на която непрестанно черпеше приятели…. Изкара една година и т’ва беше. “

Сравнението провокира разнородни реакции на почитателите на Къци в обществената мрежа. Някои не се съгласиха и обявиха, че гръцките шефове са още по-зле от българските.

В отговор шоуменът се включи в коментар и изясни, че неговите наблюдения са от 15 години и е изцяло убеден в това, което написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР