Легендарният треньор на Аякс от 80-те години Аад де Мос

...
Легендарният треньор на Аякс от 80-те години Аад де Мос
Коментари Харесай

Легенда на Аякс: Лудогорец е труден противник, с опит в ШЛ

Легендарният треньор на Аякс от 80-те години Аад де Мос счита напомни, че нидерландският гранд няма положителни мемоари от конфликтите си с български тимове.

Според него Лудогорец е сложен съперник и не би трябвало да бъде подценяван преди конфликта от плейофите на Лига Европа.

„ Това е сложен съперник. Лудогорец има опит на равнище Шампионска лига и съумя да означи пет гола в дуела против Астана. Серджио Падт е запаса там и това приказва нещо. Това е клуб от вложители, които водят играчи от целия свят. Там има комбинация от чужденци. Това е сложен съперник. Освен това Аякс няма положително минало против български тимове, тъй че би трябвало да внимаваме “, сподели Де Мос в изявление пред изданието SoccerNews.

Освен това Де Мос разиска привличането на Чуба Акпом от Мидълзбро и по какъв начин той ще помогне за повдигането на равнището на Аякс:

„ Изглежда ми перспективен нападател, който се нуждае от пространства. Обикновено този вид нападатели имат проблеми с това. В чужбина постоянно е по-лесно, тъй като в Аякс в действителност би трябвало да можеш да правиш всичко. Аз съм деликатен и желая първо да го видя с очите си. Той се разви късно и се надявам да не е втори Баси (б.р. Калвин Баси). Той въобще не пасваше на Аякс и се надявам това да не е по този начин с Акпом “.

Накрая Де Мос приказва и за новия бранител Антон Гаей:

„ Добрите бранители постоянно идват от Скандинавия. Това са играчи, които умеят и да нападат. От Аякс се желае доста повече. Напрежението е доста огромно и би трябвало да можем да сме в крайник с футбола на Аякс в интернационален проект. Също по този начин желая първо да преценява този чужд състезател със личните си очи “, приключи Де Мос.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР