Легендарният Оскар де ла Оя се забърка в сериозни неприятности.

...
Легендарният Оскар де ла Оя се забърка в сериозни неприятности.
Коментари Харесай

Медицинска сестра съди Оскар де ла Оя за сексуално насилие

Легендарният Оскар де ла Оя се забърка в съществени неприятности. Медицинска сестра, чието име се пази в загадка е завела дело против него за полово принуждение, немарливост и съзнателно причиняване на прочувствени премеждия. От TMZ споделят новината и съгласно тях връзката сред Оскар и здравната сестра почнала по взаимно единодушие, само че по-късно нещата загрубели.

Тя споделя, че доста пъти Де ла Оя й предложил странни оферти, само че тя отказвала и това го вбесило. Легендарният първенец я сграбчил с една ръка и опитал принудително да си пъхне юмрука в нейната в*гина. Сестрата споделя още, че имала отичане и болежка, поради които й били предписани медикаменти при незабавна помощ.

Тя потърсила лекуване с лекар по логика на психиката и сертифициран секс терапевт, който я диагностицирал с посттравматично стресово разстройство, произлизащо от половото нахлуване страна на Оскар де ла Оя. Според правосъдния развой опиатите и алкохолът съдействали за нападението.

Не е ясно дали полицейски дейности са подхванати по делото, заведено против него, само че е значимо да се означи, че някогашния боксьор има право на подобаващ развой и би трябвало да се смята за почтен, до момента в който не бъде потвърдена виновност. mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР