Легендарният Майк Тайсън, който наскоро обяви намерението си да се

...
Легендарният Майк Тайсън, който наскоро обяви намерението си да се
Коментари Харесай

Майк Тайсън показа ново свирепо видео от тренировките си

Легендарният Майк Тайсън, който неотдавна разгласи желанието си да се завърне на кръга, разгласява ново, още по-впечатляващо, видео от тренировките си. В него той показва забележителна експедитивност и тежки удари, които биха уплашили всеки един негов предстоящ съперник.

Железния Майк, чийто баланс е 50-6-2, не се е боксирал от 2005 година. Сега обаче той твърдо е решил да се завърне, с цел да взе участие в поредност от благотворителни мачове.
View this post on Instagram
A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on May 11, 2020 at 10:14am PDT
" Всичко е допустимо, когато подхождаш с разум към това. Върнах се! ", разгласи Тайсън. Миналата седмица неговият треньор Рафаел Кордейро съобщи пред ESPN, че е шокиран от трансформайцията на Майк.
" Не знаех какво да чакам. Той не беше правил подготовка на лапи от съвсем 10 години. Наистина не чаках да видя това, което видях. Видях човек със същата експедитивност, същата мощ като момчета на по 21-22 години. "

Треньорът, който работи най-вече със състезатели в смесените бойни изкуства, съобщи, че Тайсън се готви към този момент три седмици. " Прави кардио тренировки, лапи, тренировки на чувал. Той е на 53 година, само че когато вложи мозъка си в това и е вътре в кръга - той се трансформира. "

Тренировките не престават сред 60 и 90 минути, само че Тайсън има обособен треньор на физическа подготовка. Когато работи с Кордейро, той прави сред 5 и 7 рунда на лапи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР