Легендарният китарист на Queen Брайън Мей постъпи в болница. За

...
Легендарният китарист на Queen Брайън Мей постъпи в болница. За
Коментари Харесай

Легендарният китарист Брайън Мей постъпи в болница, оперираха го

Легендарният китарист на Queen Брайън Мей постъпи в болница. За това заяви самият музикант, като разгласява своя фотография от лечебното заведение, на която демонстрира жест с вдигнат палец на горе, предава Монитор бг.

Той побърза да успокои почитателите, че няма място за паника. В мотив за хоспитализирането му се е трансформирала контузия на крайници, която го е мъчила по време на последното турне на групата в Съединени американски щати.

След интервенцията на прасеца се усещам добре. На доктрина, тя би трябвало да освободи непотребното напрежение в ахилесовото сухожилие и по този начин да облекчи болката в петата ми, на която бях подложен в продължение на доста месеци, изясни на почитателите си Мей.

 Брайън Мей постъпи в болница (СНИМКА)

Той изясни, че адреналинът от пътуванията из страната му е оказал помощ да потуши болежката за турнето.

„ Тичането ми беше мощно лимитирано и имаше няколко вечери, в които в действителност не можех да се движа по сцената “, сподели още китаристът.

Той добави, че ще се отдаде на възобновяване си през идващите няколко седмици и се надява, че ще успее да се завърне на сцената още веднъж през януари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР